ЗА НАС

Кои сме ние

Фирма „Димишков“ е създадена през 2008 г., като дейността ѝ е съсредоточена в изработката на алуминиеви и иноксови парапети за тераси и стълбища, които с лекота се адаптират към всеки интериор и екстериор. Изключително лесни за поддръжка, тези изделия не ръждясват и не се влияят от атмосферните условия. Ето защо са предпочитани пред дървените и железните.

Разнообразие от модели

Ако все пак сте почитател на дървото, можем да боядисаме парапетите в цвят, имитиращ тази класическа визия – венге, череша, чам, орех, златен дъб и др. Избирате сред различни модели – с хоризонтален, вертикален и стъклен пълнеж, като алуминиевите парапети могат да бъдат с кръгли, квадратни или комбинирани профили. Аксесоарите за иноксовите модели са наше производство – дело на талантливите ни майстори.

В изработката влагаме висококачествени материали и крепежи, прецизност и креативни идеи. Работим както по наш, така и по зададен от клиента проект.

Гаранционен срок

Предлагаме Ви отлично качество на конкурентни цени, достъпни за всеки джоб. За по-големи количества правим и специални отстъпки. Предварителният оглед е безплатен. Извършваме доставка и монтаж в цялата страна. Профилите имат 10 г. гаранция, а за надеждната им поддръжка разчитайте на нашия гаранционен и извънгаранционен сервиз. Ние ще се погрижим за отстраняването на проблема в най-кратки срокове.

Нашата цел е Вие не просто да останете доволни, а да бъдете впечатлени от крайния резултат.